“A Casa Tutti Bene” in Slieker Film!

Kaart niet beschikbaar

Datum en Tijd
20 december 2018
14:30 - 17:00

Locatie
Slieker Film

Categorie


Alba en Pietro vieren hun 50-jarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia waar ze wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de talrijke familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd; kinderen, ex partners, neven, nichten, vrienden.

Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot vanwege sterke wind niet meer afvaart. (Tekst loopt door onder de afbeelding)

Slieker

Noodgedwongen moet de grote familie twee dagen en twee nachten met elkaar doorbrengen en al snel komen geheimen uit het verleden, niet uitgeprate ruzies, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven… A Casa Tutti Bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

A Casa Tutti Bene wordt op donderdag 20 december om 14:30 uur vertoond in filmtheater Slieker Film aan het Wilhelminaplein (in het gebouw van het Fries Museum). De film duurt 105 minuten, dus de middag duurt tot ongeveer 16:15 uur. Een half uur voorafgaand aan de film wordt thee en koffie geserveerd. Film: A Casa Tutti Bene Donderdag 20 december om 14:30 uur in filmtheater Slieker Film aan het Wilhelminaplein.