Een mooi begin

Lan fan taal

Lees hier het gehele LOS bulletin.

Het nieuwe jaar is al weer een paar weken oud. Het lijkt net dat de tijd steeds sneller gaat.

De traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst was weer een groot succes. Een volle zaal in de Schakel, een zoals altijd een zeer enthousiast spelend Frysk Senioren orkest onder leiding van dirigent Jouke Hoekstra, zorgden voor een spetterend begin van 2018. De nummers werden weer op originele wijze aan elkaar gepraat door Jaap Adema met aardige informatie over de te spelen nummers.

Daarnaast werd het bestuur verrast door mevr. Koster met een heerlijke, zelf gebakken tulband als blijk van waardering voor het vele werk wat door het bestuur moet worden gedaan om LOS goed te laten functioneren. Een gebaar wat door het bestuur zeer op prijs werd gesteld, dus maar weer snel aan het werk!

Er is al veel over gezegd en geschreven maar 2018 is voor onze stad een zeer belangrijk jaar. Het jaar van Culturele Hoofdstad van Europa, samen met Malta.

Leeuwarden zal vol staan van bruisende, verrassende en spannende evenementen die vele toeristen uit binnen en buitenland zullen trekken. En dat kan een mooie impuls geven aan de werkgelegenheid, want dat is hard nodig en een verbetering aan de positie van het Midden-en kleinbedrijf. En dat is ook hard nodig.

Er is veel kritiek de afgelopen jaren op het binnen halen van dit evenement geweest maar het is er nu en laten wij er dan ook alles aan doen om het tot het succes te maken. Daar heeft iedereen belang bij.

LOSVAST zal regelmatig de belangrijkste evenementen opnemen zodat  u zelf ook een beetje op de hoogte bent van de belangrijkste gebeurtenissen.

Hierbij alvast een voorproefje:

02/02 Leeuwarden Premiere projectie Oldehove Lan Fan Taal en het Minifestival Lan Fan Taal. (Zie pagina 8 in het bulletin)

22/02 Dna Liwwadden tour. (Zie pagina 10 in het bulletin)

Het belooft een spannend jaar te worden!

Jan van Olffen
Voorzitter LOS

Lees hier het gehele LOS bulletin.