LKGX.nl – de leuke en praktische voordeelsite voor 50 plussers

LKGX logoWie en wat is LKGX?

LKGX support & communicatie bestaat al weer ruim 5 jaar en is min of meer bij toeval ontstaan uit een tijdelijk samenwerkingverband met GeldXpert.

Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Berend de Boer en ik heb 36 jaar gewerkt bij de toenmalige PCGD, later de Postbank en weer later de ING. Bij dit bedrijf heb ik mij de laatste 25 jaar beziggehouden met de zogeheten personele regelingen oftewel het realiseren en uitvoeren van kortingen en voordeel voor het personeel. Na mijn vertrek bij de bank heb ik soortgelijke werkzaamheden als zelfstandige verricht voor de personeelsvereniging van de ING via kantoor Arnhem. Gezien de vele reorganisaties binnen de ING en de ontwikkelingen binnen de personeelsvereniging schonk dit weinig voeldoening meer en ben ik op zoek gegaan naar een andere gebruikersgroep, dit in overleg met een aantal grotere aanbieders die de ING ook voor gezien hielden. Deze achterban zijn 50 plussers geworden om een aantal redenen. Om te beginnen behoor ik zelf tot de doelgroep en dat geldt ook voor een groot deel van de familie- en vriendenkring. Door gesprekken is al snel te analyseren waar de behoeften liggen en wat de wensen zijn. Daarbij komt ook dat de 50 plussers flink hebben moeten inleveren, niet alleen de oudere vijftig plussers maar ook de jongere vijftig plussers bijvoorbeeld door een plotseling ontslag.

Doel LKGX.

Wat is er nu mooier om extra voordeel te kunnen realiseren, juist in een tijd dat er bezuinigd moet worden. Dat is dan ook het doel geworden van LKGX.nl, niet alleen op het gebied van recreatie en ontspanning maar ook in praktische zaken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de opgedane ervaring en inmiddels ook van een groot netwerk.

LKGX.nl

Op de site van LKGX.nl staan de aanbieders gerubriceerd in een aantal rubrieken. Hier zijn zelfs een aantal unieke aanbiedingen te vinden zoals bijvoorbeeld een verplaatsbare mantelzorgwoning en een landelijk notarisservice. Praktische zaken zijn verder bijvoorbeeld een voordelige ziektekostenverzekering, een autoverzekering, een tankpas, voordelige GSM abonnementen en energieleveranciers. Ook wordt geprobeerd om aan Zorg & Welzijn een invulling te geven. Natuurlijk ontbreekt de rubriek Mode, Accessoires & Persoonlijke verzorging niet. Verder treft u veel aanbieders aan op gebied Recreatie & Ontspanning. Heel veel mogelijkheden die al met al best een leuk voordeel of korting kunnen opleveren. Blader daarom op gemak door de site of bekijk alvast het beknopte overzicht. Ik wens u veel plezier en voordeel met het gebruik van LKGX.nl.

Download de LOS-LKGX-voucher.