‘Overpeinzingen’

Oude brug

Lees hier het hele LosVast magazine van februari.

Het ’oude’ jaar hebben we afgesloten en het nieuwe jaar verwelkomd.

De kerstdagen zijn voorbij met al de pracht en lichtjes die ze meebrengen en door velen van ons in stand wordt gehouden. Gezelligheid hoort daar ook bij. Kosten noch moeite worden gespaard om het tot een succes te maken.

De LOS begon het jaar met de traditionele Nieuwjaars-bijeenkomst met medewerking van het Fries Senioren Orkest. Deze werd door veel mensen bezocht en er was een prima sfeer. Veel goede wensen zijn per mooie kaart of persoonlijk uit gesproken naar ons toe gekomen. Even heb ik daarbij gedacht, als nu eens tien procent uit zou komen …

GELUKKIG NIEUWJAAR

Wat is geluk?

Wat bepaalt gelukkig zijn?

Wanneer kun je gelukkig zijn?

Voor ieder mens zal het anders zijn. Voor heel veel dingen gebruiken wij in Nederland verkleinwoordjes, bijvoorbeeld een klein pensioentje. Maar het woord dat bijna nooit kleiner gemaakt wordt is GELUK.

Er zijn zoveel manieren om geluk te ervaren en iedereen heeft wel voorbeelden van momenten van gelukkig zijn. Voor een belangrijk deel hebben we daar zelf een aandeel in en de ervaring leert dat we het ook zelf voor een deel kunnen bepalen, al moet ik toegeven dat omstandigheden méé, maar ook tégen kunnen werken.

We hopen dat het voor alle leden van LOS en hun familie in alle opzichten een Goed Jaar zal zijn.

Willem, Froukje, Keimp, Margaret, Leendert en An.

Lees hier het hele LosVast magazine van februari.